Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Medarbetare berättar

De flesta som jobbar hos oss är tandläkare, tandhygienister eller tandsköterskor. Men här finns också tandtekniker, ortodontiassistenter, ekonomer, HR-personal, verksamhetsutvecklare och många andra. Det finns alltid någon att lära av, och många att trivas med. Tillsammans är vi cirka 3 200 medarbetare. Här träffar du några av oss.

Nathalie, tandhygienist

Tandhygienisten Nathalie har vidareutbildat sig inom åldrande och demenssjukdom. Här får du följa med i hennes yrkesvardag och höra om hennes engagemang för den äldre människan och hur hon vill fortsätta utvecklas.

Adam, tandläkare och doktorand

Adam är både tandläkare i Skövde och doktorand i Göteborg och växlar mellan kliniskt arbete och forskande. Här hör du honom berätta om forskningen kring karies och vad som motiverar patienter att uppnå ett förändrat beteende.

Utbildningsklinikerna vuxen och barn

Tandläkaren Somi och tandsköterskorna Linnéa och Kristin jobbar på Utbildningskliniken vuxen och Utbildningskliniken barn. Här får blivande tandläkare och tandhygienister praktisk erfarenhet före sin examen.

Sara, klinikchef

Sara brinner för mänskliga rättigheter och blir lycklig när kollegor gör det lilla extra för att hjälpa en enskild individ.

Elin, tandhygienist

Elin var bara nio år när hon bestämde sig för att hon skulle jobba med tandvård. Nu vill hon inspirera framtidens tandsköterskor till driv och egna initiativ.

Awara, ST-tandläkare

Efter elva år som allmäntandläkare håller Awara på att specialisera sig och får nu utlopp för sitt medicinska intresse.

Johanna, tandsköterska

Johanna arbetar hälsofrämjande i skolan för att alla barn oavsett förutsättningar ska få kunskap om hur de ska hålla munnen frisk.

Kevin, tandläkare

Efter ett drygt år i yrket känner Kevin att han står mer och mer på egna ben. Han tycker att skolan och Folktandvården rustat honom väl.

Lisa, logoped

Lisa är logoped på Mun- H-Center, ett nationellt orofacialt (mun och ansikte) kunskapscenter för sällsynta diagnoser.

Vill du bli en av oss?

I Folktandvården finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vill du också ha en trygg och rolig arbetsplats? Se våra lediga jobb!


Senast uppdaterad: 2024-02-08 10:38