Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Teckna Frisktandvård

Det är enkelt att teckna avtal om Frisktandvård. Du börjar med en undersökning hos en tandläkare eller tandhygienist som gör en bedömning av din munhälsa. Då framgår det om du behöver göra någon behandling innan du kan teckna ett Friskvårdsavtal. Eventuell behandling innan du tecknar avtalet betalar du ordinarie pris för.

Kostnaden baseras på din munhälsa

Under besöket görs en undersökning av din munhälsa och en bedömning av vad du har för tandvårdsbehov. Baserat på riskbedömningen får du en personlig munhälsoplan som är anpassad efter just dina behov. Den hjälper dig att göra rätt insatser hemma alla dagar när vi inte ses. Sedan blir du placerad i en avgiftsklass, baserat på din munhälsa.

Vad kostar det?

Välj först en klinik som passar dig

  • Välj klinik nedan. Det behöver inte vara kliniken närmast där du bor utan kan också vara där du rör dig av andra anledningar, till exempel på vägen till jobbet.
  • Via klinikens webbsida kan du lämna din intresseanmälan om Frisktandvård.
  • Kliniken kontaktar dig för en första undersökning.
  • Du kan även ringa någon av våra kliniker för att boka en första undersökning.
Senast uppdaterad: 2024-03-15 13:35