Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Student

Varje år tar Folktandvården emot fler än 500 studenter från olika utbildningar. Många har en del av sin utbildning förlagd hos oss, andra arbetar i vår sommarskola.

Vi är alltid intresserade av att hitta nya, kompetenta medarbetare. Är du studerande erbjuder vi flera olika möjligheter att prova på hur det är att arbeta på någon av våra kliniker:

  • Verksamhetsförlagd utbildning eller VFU för dig som läser till tandläkare eller tandhygienist vid Göteborgs universitet.
  • Sommarskola som är öppen att söka för dig som studerar till tandläkare eller tandhygienist i Sverige eller utomlands.
  • Tandsköterskeutbildningarnas praktiska del "Lära i arbete" (LIA) sker bland annat hos oss.

För gymnasieelever finns dessutom möjlighet att göra feriepraktik medan högstadieelever är välkomna att söka praoplats.

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24