Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Student

Varje år tar Folktandvården emot fler än 500 studenter från olika utbildningar. Många har en del av sin utbildning förlagd hos oss, andra arbetar i vår sommarskola.

Vi är alltid intresserade av att hitta nya, kompetenta medarbetare. Är du studerande erbjuder vi flera olika möjligheter att prova på hur det är att arbeta på någon av våra kliniker:

  • Verksamhetsförlagd utbildning eller VFU för dig som läser till tandläkare eller tandhygienist vid Göteborgs universitet.
  • Sommarskola som är öppen att söka för dig som studerar till tandläkare eller tandhygienist i Sverige eller utomlands.
  • Tandsköterskeutbildningarnas praktiska del "Lära i arbete" (LIA) sker bland annat hos oss.

För gymnasieelever finns dessutom möjlighet att göra feriepraktik medan högstadieelever är välkomna att söka praoplats.

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24