Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Frisktandvård – tandvård till fast pris

Äldre man leker med sin hund. Han är glad för sin Frisktandvård för han tycker det känns som att ha en tandvårdsförsäkring.

Vill du ha regelbunden tandvård till fast pris? I Frisktandvård ingår nästan allt för en god munhälsa. Tryggt och bekvämt till en fast månadskostnad, och du slipper oroa dig för oväntade utgifter.

Teckna Frisktandvård

En prenumeration på god munhälsa

En illustration som i text listar de viktigaste fördelarna med Frisktandvård: fast pris, personlig munhälsoplan, regelbundna undersökningar, fri akuttandvård och digitala möten.

 

Med Frisktandvård följer du en personlig munhälsoplan hemma och blir kallad till oss med lagom intervall. Det mesta ingår, allt från undersökningar och lagningar till akuttandvård. Enkelt, smidigt, tryggt och bekvämt. Välkommen till Frisktandvård, som över 250 000 andra av våra patienter redan har valt!

Kvinnlig tandhygienist på Folktandvården berättar om allt som ingår i Frisktandvård för en yngre manlig frisktandvårdspatient.

Det mesta ingår

I Frisktandvård ingår allt från undersökningar och lagningar till akuttandvård. Läs mer om allt du får med Frisktandvård.

Senast uppdaterad: 2024-03-15 14:02