Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din trygghet är viktig för oss, vi tar ansvar och följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Läs mer om hur vi arbetar för att stärka din trygghet.

Inför ditt besök

Här har vi samlat sådant som är bra att veta innan du besöker oss.

Betalning

Av säkerhetsskäl försöker vi minimera hanteringen av kontanter på våra kliniker, därför vill vi helst att du betalar med kort.

Se vår prislista

Ändra eller avboka

Du kan ändra eller avboka din tid senast klockan 12.00 dagen före besöksdagen. Om du blir sjuk samma dag måste kliniken få reda på det senast en timme efter öppningstiden aktuell dag. Får du förhinder och inte kommer på din bokade tid eller om du har lämnat återbud för sent, får du betala för det planerade besöket.

Återbud under coronaviruspandemin

Med anledning av den rådande coronaviruspandemin ska du inte komma till tandvården om du känner dig sjuk, förkyld eller har luftvägsbesvär. Det ska därför finnas möjlighet att boka av besöket i sista stund. Även om du avbokar ditt besök efter klockan 12 dagen innan din avtalade besökstid, kommer du inte att behöva betala en avgift för detta. Beslutet gäller till 31 december 2020.

Läs mer om att boka, ändra och avboka tid

Mediciner och allergier

Förbered dig på att berätta för oss om du tar några mediciner. Ibland får du fylla i ett frågeformulär om detta redan i väntrummet. Om du är allergisk mot något är det viktigt att du talar om det.

Bettskena

Har du en bettskena ska du ta med den vid varje besök hos oss.

Gravid

Om du är gravid är det viktigt att berätta det för oss när du kommer för undersökning och behandling.

Tolk

Om du är osäker på språket eller har en hörselskada eller talskada har du rätt till tolk utan kostnad. Meddela din klinik om att du vill ha tolk så ordnar kliniken det.

Tandvårdsrädsla

Får du kraftig ångest vid tandläkarbesök eller bara vid tanken på tandvård? Kontakta då vår sjukhustandvård eller din vanliga klinik för rådgivning om behandling.

Sjukhustandvården Borås

Sjukhustandvården Odontologen, Göteborg

Sjukhustandvården Uddevalla

Tillgänglighet

I Tillgänglighetsdatabasen (TD) finns information om den fysiska tillgängligheten på våra kliniker.

Tillgänglighetsdatabasen

Sjukresor

Du kan få ersättning när du reser till någon av våra kliniker. Läs mer om vad som gäller på 1177 Vårdguiden.

Sjukresor i Västra Götaland - 1177 Vårdguiden

Undvik parfymerade hygienartiklar

Det kan finnas personer bland våra patienter eller personal som är överkänsliga mot starka dofter. Vi ber dig därför att inte använda parfymerade hygienartiklar när du ska besöka oss.


Senast uppdaterad: 2020-09-01 11:22