Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Just nu kan det vara svårt att nå en del av våra kliniker via telefon, kontakta oss gärna via 1177:s e-tjänster. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att förhindra smittspridning, bär munskydd när du besöker oss. Läs mer om vi arbetar för att stärka din trygghet.

Utveckling och karriär

För dig som vill utvecklas i ditt jobb erbjuder Folktandvården Västra Götaland en lång rad möjligheter. Oavsett om du är ny i din yrkesroll eller har flera års erfarenhet finns ett stort antal utvecklingsvägar att välja emellan.

Tack vare att vi är en stor organisation kan vi erbjuda en lång rad olika möjligheter för medarbetare som vill ta ytterligare steg i sin utveckling.

Du kan forska, handleda studenter, bli klinikkoordinator, klinikchef eller arbeta med ledarskap på andra sätt, delta i olika utvecklingsprojekt, utbilda dig till specialisttandläkare eller fördjupa dig inom ett unikt område som du är särskilt intresserad av.

Vi erbjuder också regelbundet kurser och fördjupningsutbildningar för alla yrkesgrupper.

Utvecklings- och karriärvägar

Här ser du en sammanställning av de vanligaste utvecklings- och karriärvägarna för tandsköterskor, tandhygienister och tandläkare inom Folktandvården Västra Götaland.

Senast uppdaterad: 2021-09-06 13:38