Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din trygghet är viktig för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Bär munskydd vid besöket om du är 16 år eller äldre. Läs mer om hur vi arbetar för att stärka din trygghet.

Utbildningskliniken

Välkommen till vår utbildningsklinik! Här får du tandvården utförd av studenter som går tandläkar- och tandhygienistprogrammet på Göteborgs universitet.

Studenterna har stöd av handledare under tiden som de behandlar dig som patient. Våra handledare är erfarna behandlare inom både allmäntandvård och specialisttandvård. Vi behandlar dig i ett lugnt tempo i en trygg miljö.

Vi tar kostnadsfritt emot barn och ungdomar upp till 17 år. Vuxna patienter med lämpliga behandlingsbehov betalar mindre än på övriga kliniker i Folktandvården eftersom besöken hos oss tar lite längre tid.


Senast uppdaterad: 2016-04-29 13:23