Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Utbildningskliniken

Välkommen till vår utbildningsklinik! Här får du tandvården utförd av studenter som går tandläkar- och tandhygienistprogrammet på Göteborgs universitet.

Studenterna har stöd av handledare under tiden som de behandlar dig som patient. Våra handledare är erfarna behandlare inom både allmäntandvård och specialisttandvård. Vi behandlar dig i ett lugnt tempo i en trygg miljö.

Vi tar kostnadsfritt emot barn och ungdomar upp till 17 år. Vuxna patienter med lämpliga behandlingsbehov betalar mindre än på övriga kliniker i Folktandvården eftersom besöken hos oss tar lite längre tid.


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24