Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningskliniken vuxen

Tillfällig information Vecka 28 - 31 har kliniken semesterstängt. Patienter med akuta besvär hänvisas till Akuttandvården, telefon 010-441 88 00.

Kontaktuppgifter

Skicka meddelande - 1177 e-tjänster

Boka videomöte - Vård och hälsa VGR

Telefontider

måndag - tisdag
7:45 - 16:45
onsdag
7:45 - 16:00
torsdag - fredag
7:45 - 16:45

Öppettider

måndag - tisdag
7:30 - 17:00
onsdag
7:30 - 16:00
torsdag - fredag
7:30 - 17:00

Besöksadress

Medicinaregatan 12B
413 90 Göteborg

Titta in hos oss!

Välkommen till utbildningskliniken!

På utbildningskliniken vuxen utförs tandvård av studenter som är i slutet av sin utbildning på tandläkar- och tandhygienistprogrammet. Om du har ett behandlingsbehov som är värdefullt i utbildningssyfte kan du bli patient. 

Du får då högkvalitativ vård till en lägre kostnad. Hos oss betalar du cirka halva kostnaden jämfört med allmäntandvårdens prislista och du får även Försäkringskassans ersättning när du uppnått ditt karensbelopp. Ett besök tar såklart lite längre tid än hos en erfaren tandläkare eller tandhygienist.

Våra studenter handleds av erfarna allmäntandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. All behandling kontrolleras noga. 

Är du intresserad av att bli patient hos oss och vill veta mer? Då kan du boka ett videomöte via länken här ovan. Där gör vi en första enklare bedömning för att se om ditt behandlingsbehov passar i vår undervisning. Videomötet är kostnadsfritt. Du kan även kontakta oss via telefon eller skicka meddelande via 1177 e-tjänster, så återkommer vi till dig. 

Återbud

Om du inte kan komma på avtalad tid är det viktigt att du ändrar eller avbokar din tid direkt, senast 24 timmar före besöket. Då slipper du betala för uteblivet besök eller sent återbud.

Betalning

Du betalar vid varje besök, kontant eller med betalkort. Det finns möjlighet att betala i förskott och det rekommenderar vi att du gör vid större behandlingar.

Titta in hos oss!


Senast uppdaterad: 2023-11-07 12:15