Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningskliniken, vuxen

Kontaktuppgifter

Telefon

Skicka meddelande
Kontakta oss via 1177

Digitalt vårdmöte
Boka digitalt bedömningssamtal

Telefontider

måndag - tisdag
7:45 - 16:45
onsdag
7:45 - 16:00
torsdag - fredag
7:45 - 16:45

Öppettider

måndag - tisdag
7:30 - 17:00
onsdag
7:30 - 16:00
torsdag - fredag
7:30 - 17:00

Besöksadress

Odontologen Medicinaregatan 12B vån 3
413 90 Göteborg

Titta in hos utbildningskliniken

Välkommen till utbildningskliniken!

På utbildningskliniken utförs tandvård av studenter som är i slutet av sin utbildning på tandläkar- och tandhygienistprogrammet. Om du har ett behandlingsbehov som är värdefullt i utbildningssyfte kan du bli patient. 

Du får då högkvalitativ vård till en lägre kostnad. Hos oss betalar du cirka halva kostnaden jämfört med allmäntandvårdens prislista och du får även Försäkringskassans ersättning när du uppnått ditt karensbelopp. Ett besök tar såklart lite längre tid än hos en erfaren tandläkare eller tandhygienist.

Våra studenter handleds av erfarna allmäntandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. All behandling kontrolleras noga. 

Är du intresserad av att bli patient hos oss och vill veta mer? Boka in dig för ett digitalt vårdmöte med en av våra erfarna handledare. Se länk i kontaktblocket. Du kan även ringa eller skicka meddelande via 1177 så återkommer vi till dig.

Återbud

Du kan boka av din tid senast klockan 12.00 dagen före besöket. Om du blir sjuk samma dag måste kliniken få reda på det senast en timme efter öppningstiden aktuell dag.

Betalning

Du betalar vid varje besök, kontant eller med betalkort. Det finns möjlighet att betala i förskott och det rekommenderar vi att du gör vid större behandlingar.

Titta in hos utbildningskliniken


Senast uppdaterad: 2022-05-20 09:16