Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Utbildningskliniken, barn

Tillfällig information 13 juli-3 augusti har vi semesterstängt. Har du akuta besvär är du välkommen att kontakta Akuttandvården i Göteborg, 010-441 88 00.

Kontaktuppgifter

Telefon

Vill du skicka meddelande till oss, använd 1177 E-tjänster.

Telefontider

måndag - fredag 7:30 - 16:15

Klinikchef

Helena Klingberg Gunnesby

Öppettider

måndag - fredag 7:30 - 16:00

Besöksadress

Odontologen Medicinaregatan 12B vån 1
413 90 Göteborg

Postadress

Folktandvården Västra Götaland Utbildningskliniken Barn
Box 7163
402 33 Göteborg

Välkommen till utbildningskliniken!

På utbildningskliniken tar vi hand om barn och ungdomar upp till 19 år och tandvården är kostnadsfri. Våra patienter blir omhändertagna av erfarna behandlare. Här praktiserar också tandläkar- och tandhygieniststudenter från Göteborgs universitet under handledning av tandläkare och specialister.


Senast uppdaterad: 2020-04-30 08:03