Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Miljö och hållbarhet

Vi arbetar hela tiden med miljöfrågor och Västra Götalandsregionens miljöpolicy utgör en grund för vårt miljöarbete.

Vi ska arbeta hälsofrämjande och bidra till en hållbar utveckling. Hushållning med resurser och kretsloppsanpassning är vägledande för det arbetet. Genom ständiga förbättringar förebygger och minskar vi den negativa miljöpåverkan som beror på vår verksamhet.
 
Folktandvårdens kliniker är miljödiplomerade, vilket innebär att vi aktivt arbetar med alla delar av Västra Götalandsregionens miljöprogram. Dessa delar är:
  • Transporter
  • Energi
  • Produkter och avfall
  • Kemikalier
  • Läkemedel
  • Lustgas
Folktandvården har varit speciellt framgångsrikt i arbetet med att minska mängden miljö- och hälsofarliga kemikalier. Mellan 2010 och 2015 har vi minskat volymen av ett antal viktiga miljö- och hälsofarliga kemikalier med 99 procent.
 
Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24