Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Miljö och hållbarhet

Vi arbetar hela tiden med miljöfrågor och Västra Götalandsregionens miljöpolicy utgör en grund för vårt miljöarbete.

Vi ska arbeta hälsofrämjande och bidra till en hållbar utveckling. Hushållning med resurser och kretsloppsanpassning är vägledande för det arbetet. Genom ständiga förbättringar förebygger och minskar vi den negativa miljöpåverkan som beror på vår verksamhet.
 
Folktandvårdens kliniker är miljödiplomerade, vilket innebär att vi aktivt arbetar med alla delar av Västra Götalandsregionens miljöprogram. Dessa delar är:
  • Transporter
  • Energi
  • Produkter och avfall
  • Kemikalier
  • Läkemedel
  • Lustgas
Folktandvården har varit speciellt framgångsrikt i arbetet med att minska mängden miljö- och hälsofarliga kemikalier. Mellan 2010 och 2015 har vi minskat volymen av ett antal viktiga miljö- och hälsofarliga kemikalier med 99 procent.
 
Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24