Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Betalning och kostnadsförslag

Här kan du läsa mer om olika möjligheter att betala för ditt besök hos oss. Tala med din behandlare om lämpligt upplägg för dig.

Kostnadsförslag

Innan din behandling startar har du rätt att få ett kostnadsförslag av behandlaren.

Betalkort i första hand

Betalning ska i första hand göras med betalkort vid varje besök. Det går också bra att betala med mobil eller smartklocka, däremot kan vi inte ta emot swish. Om behandlingen kräver flera besök betalar du på kliniken vid varje vårdtillfälle. Av säkerhetsskäl försöker vi minimera hanteringen av kontanter på våra kliniker.

Fakturering

I undantagsfall sker fakturering av tandvårdsbesök.

Tandvårdslån

Ansökan sker på din klinik och du får besked direkt. Högsta lånebelopp är 50 000 kronor, kredit som inte utnyttjas kostar inget. Tandvårdslån hanteras av PayEx.

Kostnad för tandvårdslån: Uppläggningsavgift 349 kronor och en aviavgift på 29 kronor tillkommer. Räntan är 0 % upp till 24 månader.

Informationsbroschyr om tandvårdslån

För att kunna få kredit behöver du uppfylla ett antal grundvillkor. Du måste:

  • Vara 18 år eller äldre
  • Ha en deklarerad årsinkomst på minst 120 000 kronor
  • Ha anställning, pension eller egen rörelse
  • Sakna betalningsanmärkning

Avbetalning

Innan behandlingen påbörjas kan du göra en överenskommelse om en avbetalningsplan med din behandlare. Under behandlingen gör du då regelbundna delbetalningar på kliniken, återstående belopp läggs sedan upp på avbetalningsplan. Avbetalningsplanen hanteras av Visma.

Kostnaden för avbetalningsplan: Uppläggningsavgift 170 kr och en aviavgift på 60 kr tillkommer. Räntan är 8 %.

Senast uppdaterad: 2022-06-14 09:43