Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Välja eller byta klinik

Här kan du läsa om hur du går tillväga för att välja eller byta klinik. För barn och unga vuxna finns en särskild listningsblankett att fylla i.

För dig som är vuxen

Vill du gå till oss på Folktandvården ska du kontakta den klinik du är intresserad av. Det gäller även om du vill byta mellan våra kliniker. Har du Frisktandvård måste du flytta med avtalet, det gör du genom att kontakta kliniken där du har ditt avtal.

Våra kliniker

Väntetider allmäntandvård

För barn och unga vuxna

För barn och unga vuxna till och med 23 år gäller särskilda rutiner. Har du inte gjort ett aktivt val är ditt barn eller du som ung vuxen listad på den av våra kliniker som ligger närmast folkbokföringsadressen. För att byta klinik kontaktar du den klinik du väljer.

Blanketter och valbara kliniker - Vårdgivarwebben

 

Frisktandvård

Vill du ha regelbunden tandvård till fast pris? I Frisktandvård ingår nästan allt för en god munhälsa. Tryggt och bekvämt till en fast månadskostnad, och du slipper oroa dig för oväntade utgifter.

Senast uppdaterad: 2024-03-27 09:24