Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Folktandvården Trädgårdsgatan, Skövde

Tillfällig information Perioden 15 juni-14 augusti har vi inte kvällsöppet. Under sommaren är kliniken vanligtvis öppen mellan kl. 7:00-17:00 men ändringar kan förekomma. Kontakta kliniken för närmare information kring öppettiderna.

Kontaktuppgifter

Telefon

Vill du skicka meddelande till oss, använd 1177 E-tjänster.

Telefontider

måndag - torsdag 7:15 - 18:00
fredag 7:15 - 16:45

Verksamhetschef

Eva Helsinger Kallryd

Öppettider

Helgfria vardagar
måndag - torsdag 7:00 - 19:00
fredag 7:00 - 17:00

Besöksadress

Trädgårdsgatan 15D
541 30 Skövde

Postadress

Folktandvården Västra Götaland Trädgårdsgatan Skövde
Trädgårdsgatan 15D
541 30 Skövde

Välkommen till vår klinik på Trädgårdsgatan!

Hos oss får både barn och vuxna hjälp med det mesta från råd om tänder och vanliga undersökningar till mer komplicerade behandlingar.

Vi erbjuder modern tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi har även ett nära samarbete med våra kollegor inom Folktandvårdens specialisttandvård.


Senast uppdaterad: 2018-12-04 16:47