Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Folktandvården Hamburgsund

Tillfällig information På grund av rådande situation med coronasmittan (Covid-19) i Sverige är kliniken tillfälligt stängd från och med 4 maj. Under tiden hänvisar vi till Folktandvården Tanumshede tel. 010-441 89 90.

Kontaktuppgifter

Telefon

Vill du skicka meddelande till oss, använd 1177 E-tjänster.

Telefontider

måndag - torsdag 7:15 - 16:00

Klinikchef

Anna Ljungström

Öppettider

Helgfria vardagar
måndag - torsdag 7:00 - 16:00

Besöksadress

Skolvägen 3
457 45 Hamburgsund

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Folktandvård Hamburgsund
Skolvägen 3
457 45 Hamburgsund

Välkommen till vår klinik i Hamburgsund!

Hos oss får både barn och vuxna hjälp med det mesta från råd om tänder och vanliga undersökningar till mer komplicerade behandlingar.

Vi erbjuder modern tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi har även ett nära samarbete med våra kollegor inom Folktandvårdens specialisttandvård.


Senast uppdaterad: 2020-06-08 15:11