Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Utvecklingskliniken

En unik testmiljö för nya idéer inom tandvårdsområdet.

Folktandvårdens utvecklingsklinik är en helt unik testmiljö för nya idéer. Här arbetar vi med att testa och utveckla ny utrustning och nya metoder både på egen hand och i nära samarbete med olika externa aktörer inom tandvårds - och hälsoområdet.

Utvecklingskliniken ligger i Göteborg och är en del av Folktandvården Kvillebäcken. Utvecklingsarbetet bedrivs i en autentisk klinikmiljö med erfaren tandvårdspersonal och med ett kontinuerligt flöde av "vanliga" patienter.

En viktig del av verksamheten är att sprida kunskap inom och utanför Folktandvården. Ett av behandlingsrummen är därför utrustat med avancerad bild- och ljudanläggning som gör det möjligt att filma olika behandlingar och ingrepp och visa dem i det intilliggande konferensrummet eller externt via webben.

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24