Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Utvecklingskliniken

En unik testmiljö för nya idéer inom tandvårdsområdet.

Folktandvårdens utvecklingsklinik är en helt unik testmiljö för nya idéer. Här arbetar vi med att testa och utveckla ny utrustning och nya metoder både på egen hand och i nära samarbete med olika externa aktörer inom tandvårds - och hälsoområdet.

Utvecklingskliniken ligger i Göteborg och är en del av Folktandvården Kvillebäcken. Utvecklingsarbetet bedrivs i en autentisk klinikmiljö med erfaren tandvårdspersonal och med ett kontinuerligt flöde av "vanliga" patienter.

En viktig del av verksamheten är att sprida kunskap inom och utanför Folktandvården. Ett av behandlingsrummen är därför utrustat med avancerad bild- och ljudanläggning som gör det möjligt att filma olika behandlingar och ingrepp och visa dem i det intilliggande konferensrummet eller externt via webben.

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24