Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Välkommen till oss i sommar

Flera av våra kliniker har ändrade öppettider i sommar, men det finns alltid någon som kan ta emot dig med akuta besvär.

I första hand ska du vända dig till din vanliga tandläkare eller tandvårdsklinik. Har den stängt eller om du inte brukar gå till en särskild klinik är du välkommen att kontakta akuttandvården i det område du befinner dig.

Läs mer om akuttandvård

Vid olycksfall eller tandvärk när även vår akuttandvård är stängd, ring 1177 för rådgivning.

För dig som inte har akut behov av vård men ändå vill komma till oss går det bra att boka tid direkt här på webben. Du kan även besöka vår nya digitala klinik.

Till webbtidbokningen

Digitala kliniken

Kontaktuppgifter till våra kliniker

Tandvård utomlands - 1177 Vårdguiden

 

Senast uppdaterad: 2020-07-01 14:23