Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Snart dags för Partille och Gothia Cup

Den 2-7 juli är det dags för handbollscupen Partille Cup och 15-21 juli arrangeras fotbollsturneringen Gothia Cup i Göteborgsområdet. Som vanligt finns Folktandvårdens mobila klinik på plats på Heden för att hjälpa barn och ungdomar i behov av akut tandvård.

Partille Cup och Gothia Cup är två av världens största idrottsturneringar för ungdomar. Folktandvården samarbetar med ledningen för cuperna och vi bidrar genom att erbjuda god tillgänglighet till akut tandvård för barn och ungdomar som deltar i evenemangen.

Vårt uppdrag

Folktandvården står med den mobila kliniken på Heden för att hjälpa barn och ungdomar i behov av akut tandvård på grund av olycksfall, smärta eller allvarlig infektion. Det är ett sätt att avlasta Folktandvårdens allmäntandvårdskliniker som annars hade tagit hand om de unga spelarnas akuta tillstånd. Vuxna ledare, funktionärer, medföljare eller publik med akuta behov hänvisas till vår särskilda klinik för akut tandvård i Göteborg.

Senast uppdaterad: 2018-06-26 16:33