Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Snart dags för Partille och Gothia Cup

Publicerad:

Den 2-7 juli är det dags för handbollscupen Partille Cup och 15-21 juli arrangeras fotbollsturneringen Gothia Cup i Göteborgsområdet. Som vanligt finns Folktandvårdens mobila klinik på plats på Heden för att hjälpa barn och ungdomar i behov av akut tandvård.

Partille Cup och Gothia Cup är två av världens största idrottsturneringar för ungdomar. Folktandvården samarbetar med ledningen för cuperna och vi bidrar genom att erbjuda god tillgänglighet till akut tandvård för barn och ungdomar som deltar i evenemangen.

Vårt uppdrag

Folktandvården står med den mobila kliniken på Heden för att hjälpa barn och ungdomar i behov av akut tandvård på grund av olycksfall, smärta eller allvarlig infektion. Det är ett sätt att avlasta Folktandvårdens allmäntandvårdskliniker som annars hade tagit hand om de unga spelarnas akuta tillstånd. Vuxna ledare, funktionärer, medföljare eller publik med akuta behov hänvisas till vår särskilda klinik för akut tandvård i Göteborg.


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2018-06-26 15:21