Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Så arbetar vi för att förebygga smitta på våra kliniker

Vi arbetar enligt Folktandvårdens hygienriktlinjer samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förebygga smittspridning.

Inom Folktandvården arbetar vi alltid för att förebygga smittspridning och samma rutiner gäller idag som annars. Vi utgår alltid från att varje patient kan vara smittad med något, och arbetar därför på ett sätt som förebygger smitta.

I våra sms-påminnelser till patienter informerar vi patienterna om att de inte ska besöka oss om de har förkylningssymptom, och samma information finns vid våra entréer.

Från och med den 17 mars avbryter vi all planerad vård till patienter 70 år och äldre. Detta gör vi som en extra försiktighetsåtgärd, för att skydda äldre patienter mot spridning av covid-19.

Senast uppdaterad: 2020-03-20 11:32