Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din trygghet är viktig för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Bär munskydd vid besöket om du är 16 år eller äldre. Läs mer om hur vi arbetar för att stärka din trygghet.

Så arbetar vi för att förebygga smitta på våra kliniker

Publicerad:

Vi arbetar enligt Folktandvårdens hygienriktlinjer samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förebygga smittspridning.

Inom Folktandvården arbetar vi alltid för att förebygga smittspridning och samma rutiner gäller idag som annars. Vi utgår alltid från att varje patient kan vara smittad med något, och arbetar därför på ett sätt som förebygger smitta.

I våra sms-påminnelser till patienter informerar vi patienterna om att de inte ska besöka oss om de har förkylningssymptom, och samma information finns vid våra entréer.

Från och med den 17 mars avbryter vi all planerad vård till patienter 70 år och äldre. Detta gör vi som en extra försiktighetsåtgärd, för att skydda äldre patienter mot spridning av covid-19.

Publicerad: