Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Så arbetar vi för att förebygga smitta på våra kliniker

Vi arbetar enligt Folktandvårdens hygienriktlinjer samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förebygga smittspridning.

Inom Folktandvården arbetar vi alltid för att förebygga smittspridning och samma rutiner gäller idag som annars. Vi utgår alltid från att varje patient kan vara smittad med något, och arbetar därför på ett sätt som förebygger smitta.

I våra sms-påminnelser till patienter informerar vi patienterna om att de inte ska besöka oss om de har förkylningssymptom, och samma information finns vid våra entréer.

Från och med den 17 mars avbryter vi all planerad vård till patienter 70 år och äldre. Detta gör vi som en extra försiktighetsåtgärd, för att skydda äldre patienter mot spridning av covid-19.

Senast uppdaterad: 2020-03-20 11:32