Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Nya priser för tandvård

Från den 15 januari i år gäller nya priser för Folktandvården Västra Götaland. Prisförändringen rör vanlig tandvård, specialisttandvård och Frisktandvård.

Totalt handlar det om en ökning av Folktandvårdens priser med 1,96 procent. Prishöjningen är inte generell utan gäller specifika behandlingar som till exempel rotfyllningar och tandhygienistundersökningar.

Förändrade priser inom Frisktandvård gäller endast vid omteckning, när avtalstiden gått ut, eller vid nyteckning av avtal.

Folktandvårdens priser för 2017 är beslutade av tandvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen.

Läs mer


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24