Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nya lokaler i Bengtsfors

Publicerad:

Folktandvården Bengtsfors har flyttat från Nygårdstorget till ett nybyggt hus i Björkdungen. – Det är ett stort lyft jämfört med tidigare. Vi har ljusa lokaler med ny, modern utrustning och det är en lugn atmosfär på kliniken, säger klinikchef Petra Liljeqvist.

Det nya huset, med bostäder och Folktandvårdsklinik, invigdes den 26 augusti, men redan en vecka tidigare öppnade kliniken upp portarna för sina patienter.

På den nya kliniken finns sex behandlingsrum, vilrum för patienter och en separat personaldel med mötesrum.
– De nya lokalerna är anpassade för ny teknik, så som utrustning för distanskonsultation och digital avtrycksscanner, säger Petra.

Inredning med Dalslandsmotiv

Klinikens inredning går i grönt och trä, med foton tagna av Dalslandsfotografer. På behandlingsrummen finns en liten tapet i varje våtrumsenhet, dekorerad med blommor och fåglar förknippade med Dalsland – förgätmigej, blåsippor – och tandrot så klart.
– Vi ville fånga känslan med natur, skog och sjöar och skapa ett lugn på kliniken, säger Petra.

Välkommen att boka tid!

Till Folktandvården Bengtsfors


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2021-09-13 11:08