Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Ny klinik på Orust

Den 20 april invigdes Folktandvårdens nya klinik på Orust. <br>– Kliniken är anpassad efter modern tandvård med ny utrustning och konceptrum, säger klinikchef Eva Nilsson Bjälkengren.

Tidigare delade Folktandvården Orust lokaler med ett äldreboende och medarbetarna fick sköta sin administration på behandlingsrummen. Nu finns kliniken i ett nybyggt hus på Kaprifolvägen 2E.
– Vi har ordentliga personalutrymmen och behandlingsrum som är välplanerade. Både medarbetare och patienter är väldigt nöjda med den nya kliniken, säger Eva Nilsson Bjälkengren.

Välkommen att boka tid! 

Senast uppdaterad: 2018-04-20 15:55