Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Ny klinik på Orust

Den 20 april invigdes Folktandvårdens nya klinik på Orust. <br>– Kliniken är anpassad efter modern tandvård med ny utrustning och konceptrum, säger klinikchef Eva Nilsson Bjälkengren.

Tidigare delade Folktandvården Orust lokaler med ett äldreboende och medarbetarna fick sköta sin administration på behandlingsrummen. Nu finns kliniken i ett nybyggt hus på Kaprifolvägen 2E.
– Vi har ordentliga personalutrymmen och behandlingsrum som är välplanerade. Både medarbetare och patienter är väldigt nöjda med den nya kliniken, säger Eva Nilsson Bjälkengren.

Välkommen att boka tid! 

Senast uppdaterad: 2018-04-20 15:55