Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Ny klinik i Hovås

Nu har vi öppnat en klinik i Nya Hovås. Det är Folktandvården Skintebo som har flyttat till helt nybyggda lokaler.

Folktandvården Hovås är en toppmodern klinik belägen i det expansiva Nya Hovåsområdet i södra Göteborg. På kliniken erbjuds olika behandlingar; allt från kronor/broar, implantat till estetisk tandvård; vuxen och barntandvård.

Klinikchef Anna Asztély med personal välkomnar nya som gamla patienter.
–Vi vill att alla ska känna sig välkomna och professionellt behandlade hos oss, säger Anna.

Adressen är Hedtångsvägen 16, Hovås. Kliniken är belägen på våningen ovanför Friskis och Svettis. Du tar dig enkelt hit med buss eller bil. P-platser finns precis utanför kliniken.

Välkommen att boka tid!

Till Folktandvården Hovås


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24