Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Ny klinik i Hovås

Nu har vi öppnat en klinik i Nya Hovås. Det är Folktandvården Skintebo som har flyttat till helt nybyggda lokaler.

Folktandvården Hovås är en toppmodern klinik belägen i det expansiva Nya Hovåsområdet i södra Göteborg. På kliniken erbjuds olika behandlingar; allt från kronor/broar, implantat till estetisk tandvård; vuxen och barntandvård.

Klinikchef Anna Asztély med personal välkomnar nya som gamla patienter.
–Vi vill att alla ska känna sig välkomna och professionellt behandlade hos oss, säger Anna.

Adressen är Hedtångsvägen 16, Hovås. Kliniken är belägen på våningen ovanför Friskis och Svettis. Du tar dig enkelt hit med buss eller bil. P-platser finns precis utanför kliniken.

Välkommen att boka tid!

Till Folktandvården Hovås


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24