Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Ansök till tandsköterskeutbildningen

Nu kan du ansöka om plats på tandsköterskeutbildningen som startar i Göteborg i augusti.

Utbildningen är på tre terminer och du läser på heltid. Cirka tre - fyra heldagar i veckan är skolförlagd tid. Övrig tid ägnas åt praktiska övningar, projektarbete och självstudier.

Sista ansökningsdatum är 30 april. Du hittar mer information om utbildningen, hur du ansöker och vilka andra tandsköterskeutbildningar som kommer att starta i Västra Götaland via länken nedan.

Till tandsköterskeutbildningen

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24