Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din trygghet är viktig för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Bär munskydd vid besöket om du är 16 år eller äldre. Läs mer om hur vi arbetar för att stärka din trygghet.

Läs din tandvårdsjournal på 1177

Publicerad:

Från och med tisdagen den 8 december kan du som är patient hos Folktandvården ta del av din tandvårdsjournal, via e-tjänsten 1177 Journalen.

Det innebär att du kan läsa journalanteckningar från besök du har varit på hos oss från och med den 1 december 2020.

Syftet med att göra din tandvårdsjournal tillgänglig via 1177 Journalen är att bidra till god vård och ökad hälsa. Forskning visar att när patienter kan ta del av sin journalinformation så blir vården mer begriplig och det ökar engagemanget för den egna hälsan.

1177 Journalen är en e-tjänst som gör det möjligt för dig som är patient att ta del av din journalinformation från sjuk- och tandvård på webben. Redan tidigare har det varit möjligt att begära ut papperskopior av sin journal.

Publicerad: