Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din trygghet är viktig för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Bär munskydd vid besöket om du är 16 år eller äldre. Läs mer om hur vi arbetar för att stärka din trygghet.

Kundundersökning på våra kliniker

Publicerad:

Under våren genomför vi en kundundersökning för att få en bild av vad våra patienter tycker om oss. Undersökningen är en kortare variant av tidigare kundundersökningar.

Årets kundundersökning pågår från mitten av april till början av maj och den riktar sig till ett urval av patienter som besökt oss under mars, totalt 100 personer från varje klinik kommer att bli tillfrågade att svara.

Undersökningen består av en webbenkät med fyra frågor som skickas ut via sms i mitten av april, enkäten är översatt till engelska, persiska, arabiska, somaliska och bosniska-kroatiska-serbiska. Inom sjukhustandvården genomförs undersökningen som en pappersenkät som delas ut på klinik.

Publicerad: