Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Kundundersökning på våra kliniker

Under våren genomför vi en kundundersökning för att få en bild av vad våra patienter tycker om oss. Undersökningen är en kortare variant av tidigare kundundersökningar.

Årets kundundersökning pågår från mitten av april till början av maj och den riktar sig till ett urval av patienter som besökt oss under mars, totalt 100 personer från varje klinik kommer att bli tillfrågade att svara.

Undersökningen består av en webbenkät med fyra frågor som skickas ut via sms i mitten av april, enkäten är översatt till engelska, persiska, arabiska, somaliska och bosniska-kroatiska-serbiska. Inom sjukhustandvården genomförs undersökningen som en pappersenkät som delas ut på klinik.

Senast uppdaterad: 2020-04-14 13:14