Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Invigning i Kungshamn

Invigning Folktandvården Kungshamn.

Folktandvården Kungshamn har tillsammans med Närhälsan flyttat in i nya, fräscha lokaler i Hälsans Hus.

Fredagen den 23 mars invigdes den nya kliniken på Hvitfeldtsgatan 25 A i Hälsans Hus. Klinikchef Maria Turesson med personal hälsade alla välkomna.
– Flytten till det nya Hälsans hus känns fantastisk, sa Maria.
Förhoppningen är att de nya moderna lokalerna ska locka både patienter och personal. Det nya huset ligger precis vid skolan och har busshållplats utanför dörren vilket ökar tillgängligheten.

Samverkar för bättre vård

I huset ryms också Närhälsan, rehabmottagning, ungdomsmottagning och ett apotek, vilket möjliggör ett ökat samarbete som ska främja vårdkvaliteten för invånarna i Sotenäs.

Istället för att klippa band vid invigningen så knöt Folktandvården och Närhälsans alla verksamheter ihop ett gemensamt band. Samverkan för patienternas bästa!

Folktandvården Kungshamn

Senast uppdaterad: 2018-04-13 08:40