Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Invigning i Kungshamn

Invigning Folktandvården Kungshamn.

Folktandvården Kungshamn har tillsammans med Närhälsan flyttat in i nya, fräscha lokaler i Hälsans Hus.

Fredagen den 23 mars invigdes den nya kliniken på Hvitfeldtsgatan 25 A i Hälsans Hus. Klinikchef Maria Turesson med personal hälsade alla välkomna.
– Flytten till det nya Hälsans hus känns fantastisk, sa Maria.
Förhoppningen är att de nya moderna lokalerna ska locka både patienter och personal. Det nya huset ligger precis vid skolan och har busshållplats utanför dörren vilket ökar tillgängligheten.

Samverkar för bättre vård

I huset ryms också Närhälsan, rehabmottagning, ungdomsmottagning och ett apotek, vilket möjliggör ett ökat samarbete som ska främja vårdkvaliteten för invånarna i Sotenäs.

Istället för att klippa band vid invigningen så knöt Folktandvården och Närhälsans alla verksamheter ihop ett gemensamt band. Samverkan för patienternas bästa!

Folktandvården Kungshamn

Senast uppdaterad: 2018-04-13 08:40