Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din trygghet är viktig för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Bär munskydd vid besöket om du är 16 år eller äldre. Läs mer om hur vi arbetar för att stärka din trygghet.

Invigning i Kungshamn

Publicerad:
Invigning Folktandvården Kungshamn.

Folktandvården Kungshamn har tillsammans med Närhälsan flyttat in i nya, fräscha lokaler i Hälsans Hus.

Fredagen den 23 mars invigdes den nya kliniken på Hvitfeldtsgatan 25 A i Hälsans Hus. Klinikchef Maria Turesson med personal hälsade alla välkomna.
– Flytten till det nya Hälsans hus känns fantastisk, sa Maria.
Förhoppningen är att de nya moderna lokalerna ska locka både patienter och personal. Det nya huset ligger precis vid skolan och har busshållplats utanför dörren vilket ökar tillgängligheten.

Samverkar för bättre vård

I huset ryms också Närhälsan, rehabmottagning, ungdomsmottagning och ett apotek, vilket möjliggör ett ökat samarbete som ska främja vårdkvaliteten för invånarna i Sotenäs.

Istället för att klippa band vid invigningen så knöt Folktandvården och Närhälsans alla verksamheter ihop ett gemensamt band. Samverkan för patienternas bästa!

Folktandvården Kungshamn

Publicerad: