Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Frisktandvårdserbjudande för 24-åringar

Folktandvårdens patienter som är födda 1994 får under hösten ett erbjudande om ett treårigt Frisktandvårdsavtal.

Erbjudandet går ut via ett centralt utskick där mottagaren kan teckna avtal via en webbsida, alternativt får patienten erbjudandet direkt på klinik. Avtalet börjar gälla från och med datumet för den senaste undersökningen och den som tackar ja till erbjudandet behöver inte betala för kommande undersökning. Erbjudandet gäller till och med den 30 november.

Frisktandvård innebär regelbunden tandvård till ett fast pris per månad och i Frisktandvård ingår till exempel regelbundna undersökningar, förebyggande vård, lagningar och tandutdragningar. Det finns tio olika avgiftsklasser och kostnaden är från 25 kronor i månaden.

Läs mer om Frisktandvård

Till kampanjsidan - Skaffafrisktandvård.nu

Senast uppdaterad: 2018-09-26 11:34