Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Frisktandvårdserbjudande för 24-åringar

Folktandvårdens patienter som är födda 1994 får under hösten ett erbjudande om ett treårigt Frisktandvårdsavtal.

Erbjudandet går ut via ett centralt utskick där mottagaren kan teckna avtal via en webbsida, alternativt får patienten erbjudandet direkt på klinik. Avtalet börjar gälla från och med datumet för den senaste undersökningen och den som tackar ja till erbjudandet behöver inte betala för kommande undersökning. Erbjudandet gäller till och med den 30 november.

Frisktandvård innebär regelbunden tandvård till ett fast pris per månad och i Frisktandvård ingår till exempel regelbundna undersökningar, förebyggande vård, lagningar och tandutdragningar. Det finns tio olika avgiftsklasser och kostnaden är från 25 kronor i månaden.

Läs mer om Frisktandvård

Till kampanjsidan - Skaffafrisktandvård.nu

Senast uppdaterad: 2018-09-26 11:34