Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din trygghet är viktig för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Bär munskydd vid besöket om du är 16 år eller äldre. Läs mer om hur vi arbetar för att stärka din trygghet.

Folktandvården på Swedental

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Välkommen till Swedental i Stockholm den 15-17 november, du hittar oss i monter A17:45. På den Odontologiska Riksstämman pågår samtidigt många spännande seminarier.

Exempel på programpunkter med våra medarbetare:

  • Friska tänder i alla munnar, onsdag 13.15-14.15, A5. Katharina Wretlind, folkhälsostrateg och docent i cariologi mfl.
  • Forskningsrapporter endodonti, torsdag 09-11, K16. Charlotte Ulin, klinikchef specialistkliniken för endodonti.
  • Prevention för en bättre oral hälsa – är det något som tandvården verkligen prioriterar? Torsdag 10.15-11.45, A3. Bland andra Eva-Karin Bergström, enhetschef för Hälsoodontologiska enheten.
  • Tandhygienist i kommun – en ny roll för tandhygienister, fredag 09-10, A7. Lars Gahnberg, enhetschef för Centrum för äldretandvård mfl.

Välkommen!

Se hela programmet

Senast uppdaterad: 2017-11-14 16:08