Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din trygghet är viktig för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Bär munskydd vid besöket om du är 16 år eller äldre. Läs mer om hur vi arbetar för att stärka din trygghet.

Folktandvården på Europride

Publicerad:

Idag startar Europride i Göteborg. Västra Götalandsregionen och Folktandvården stödjer evenemanget och medverkar på olika sätt för att sätta fokus på jämlikhet och mångfald.

– På Folktandvården möts människor i olika åldrar, med olika kön, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, social bakgrund och funktionsnedsättning. Mångfald är en styrka och det är viktigt att våra arbetsplatser är föredömen i ett aktivt arbete mot diskriminering, fördomar och ojämlikhet, säger Ann-Charlotte Sundelin, tandvårdsdirektör.

Folktandvården finns på plats i Pride park på Kungstorget varje dag under festivalen, 14-18 augusti kl 12-20. Kom gärna förbi för en pratstund eller fluorskölj!

Läs mer om Västra Götalandsregionens medverkan på Europride här:http://www.vgregion.se/europride

Publicerad: