Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Folktandvården på Europride

Idag startar Europride i Göteborg. Västra Götalandsregionen och Folktandvården stödjer evenemanget och medverkar på olika sätt för att sätta fokus på jämlikhet och mångfald.

– På Folktandvården möts människor i olika åldrar, med olika kön, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, social bakgrund och funktionsnedsättning. Mångfald är en styrka och det är viktigt att våra arbetsplatser är föredömen i ett aktivt arbete mot diskriminering, fördomar och ojämlikhet, säger Ann-Charlotte Sundelin, tandvårdsdirektör.

Folktandvården finns på plats i Pride park på Kungstorget varje dag under festivalen, 14-18 augusti kl 12-20. Kom gärna förbi för en pratstund eller fluorskölj!

Läs mer om Västra Götalandsregionens medverkan på Europride här:http://www.vgregion.se/europride

Senast uppdaterad: 2018-08-14 16:37