Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Folktandvården 80 år

Folktandvården fyller 80 år! Den 25 maj 1938 tog riksdagen beslut om att införa folktandvård i Sverige, i första hand för barn från ekonomiskt svaga familjer.

Idag finns vi i alla landsting och tar emot patienter i alla åldrar. I Västra Götaland finns vi inte bara på våra 157 kliniker utan även på andra arenor så som BVC, familjecentraler, skolor, äldreboende, särskilda boenden och på Universeum. Vi vill att alla ska få möjlighet att vara friska i munnen hela livet.

Läs mer om Folktandvården Västra Götaland

Senast uppdaterad: 2018-05-25 09:02