Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Folktandvården 80 år

Folktandvården fyller 80 år! Den 25 maj 1938 tog riksdagen beslut om att införa folktandvård i Sverige, i första hand för barn från ekonomiskt svaga familjer.

Idag finns vi i alla landsting och tar emot patienter i alla åldrar. I Västra Götaland finns vi inte bara på våra 157 kliniker utan även på andra arenor så som BVC, familjecentraler, skolor, äldreboende, särskilda boenden och på Universeum. Vi vill att alla ska få möjlighet att vara friska i munnen hela livet.

Läs mer om Folktandvården Västra Götaland

Senast uppdaterad: 2018-05-25 09:02