Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Du som är helt symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Om du däremot känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber ber vi dig boka om din tid. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Vi ser helst att du besöker oss ensam, men behöver du assistans ska den personen också vara fri från symtom. Har du frågor är du välkommen att kontakta din klinik. Läs mer om hur coronaviruspandemin påverkar Folktandvården

Feriepraktik för gymnasieungdomar

Du som har sommaruppehåll under pågående gymnasieutbildning kan söka feriepraktik inom Folktandvården och Västra Götalandsregionen.

Under upp till fyra sommarveckor får du praktisera på någon av våra tandvårdskliniker, gå bredvid erfaren personal och lära dig om arbetsplatsen. Vi vill ge dig som är ung och nyfiken en chans att prova ett av våra yrken och kanske hitta din framtida arbetsplats.

Ansökningsperioden för 2020 är 17 februari -31 mars. Läs mer om feriepraktik här: Feriepraktik och prao

Senast uppdaterad: 2020-02-17 10:05