Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Feriepraktik för gymnasieungdomar

Du som har sommaruppehåll under pågående gymnasieutbildning kan söka feriepraktik inom Folktandvården och Västra Götalandsregionen.

Under upp till fyra sommarveckor får du praktisera på någon av våra tandvårdskliniker, gå bredvid erfaren personal och lära dig om arbetsplatsen. Vi vill ge dig som är ung och nyfiken en chans att prova ett av våra yrken och kanske hitta din framtida arbetsplats.

Ansökningsperioden för 2020 är 17 februari -31 mars. Läs mer om feriepraktik här: Feriepraktik och prao

Senast uppdaterad: 2020-02-17 10:05