Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Boka tid på webben!

Nu kan du boka tid direkt här på vår webbplats, vissa kliniker erbjuder även sista minuten – då får du rabatt på ordinarie pris.

I webbtidbokningen finns tre olika behandlingstyper som går att boka på våra kliniker i Västra Götalands alla 49 kommuner. Precis som tidigare går det även att ändra eller avboka tid på webben.

Om du redan är kund hos oss behöver du inte boka tid, du får automatiskt en kallelse när det är dags för ett besök, det gäller även dig som har Frisktandvård och barn och unga vuxna till och med 24 år.

Läs mer om att boka, ändra och avboka tid

Välkommen till oss!


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:24