Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta råd för att förhindra spridning av covid-19. Du som är symtomfri är välkommen till oss som vanligt. Bär munskydd vid besöket om du är 16 år eller äldre. Läs mer om vi arbetar för att stärka din trygghet.

Bidra till Folktandvårdens utveckling i vår webbpanel

Publicerad: Uppdaterad:

Nu är du och övriga invånare i Västra Götaland välkomna att dela med er av tankar och idéer om vad ni tycker är viktigt när det gäller munhälsa och tandvård. Gå med i vår webbpanel och bidra till Folktandvårdens utveckling.

Folktandvården Västra Götaland genomför just nu ett stort utvecklingsprojekt. Det startade hösten 2020 och sträcker sig över två år. Målet är att ta fram förslag på hur vi kan utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt för att möta framtida behov.

I det arbetet är vi mycket intresserade av att får reda på vad våra patienter och andra invånare i Västra Götaland tycker är viktigt när det gäller munhälsa och tandvård. Vi har därför startat webbpaneler för dialog, diskussion och kreativt tänkande, där alla som vill kan dela med sig av sina tankar och idéer.

Vill du vara med och påverka framtidens Folktandvård är du välkommen att gå med i en panel via någon av länkarna nedan. Tillsammans med andra får du svara på frågor och kan kommentera och gilla andras svar och inlägg. Alla tankar och idéer tar vi sedan med i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Du behöver inte vara patient i Folktandvården för att vara med.

Anmäl dig här

Vi har två webbpaneler. En riktad till 16-23-åringar (unga vuxna i den fria barn- och ungdomstandvården) och en för personer som är 24 år och äldre:

Så här fungerar det

  • Klicka på den länk som passar för dig.
  • Gå med i webbpanelen med ditt Facebook/Google-konto eller skapa ett konto med din e-post.
  •  När en fråga publiceras får du ett sms och/eller e-post.
  • Gå in och skriv ditt svar och läs vad andra har svarat. Gilla och kommentera gärna andras svar om du vill.
  • Efter ett antal dagar stängs frågan.
  • När en ny fråga publiceras får du ett nytt sms/e-post.
  • Du kan när som helst gå ur webbpanelen och då får du inga fler notifieringar.

Samtidigt med dessa webbpaneler genomför vi också djupintervjuer med patienter och invånare för att förstå vilka behov och drivkrafter som finns när det gäller tandvård och munhälsa. Hittills har vi pratat med ett hundratal personer i åldrarna 8-84 år och vi kommer att intervjua ytterligare ett hundratal under början av året.

Inbjudan till webbpanelerna har dessutom skickats med sms till några slumpvis utvalda patienter på ett antal kliniker i Folktandvården.

Publicerad:
Uppdaterad: