Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningssymtom? Undvik nära kontakt med andra människor och besök inte våra kliniker. Boka istället om din tid. Just nu ser vi helst att du kommer ensam, men har du behov av assistans ska den som följer med också vara fri från förkylningssymtom. Har du frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Läs mer om hur vår verksamhet påverkas av covid-19

Besök fluorbaren på Kulturkalaset

Folktandvården finns på plats på Göteborgs Kulturkalas med sin fluorbar, där besökarna bjuds på fluorshot och får svar på frågor om fluor, tänder och munvård.

Göteborgs Kulturkalas pågår 16-21 augusti och är en av Nordens största kulturfestivaler med fler än 1300 programpunkter för besökare i alla åldrar. Bland annat hålls över 100 konserter under veckan. På plats i Bältesspännarparken, mittemot Stora Teatern, finns Folktandvården med sin fluorbar. I fluorbaren bjuds besökarna på munskölj av medarbetare från Folktandvårdens olika kliniker. De svarar även på frågor om allt som rör tandvård.

- Vi har fullt upp i baren, säger Ewa Jensen, till vardags tandsköterska på Folktandvården Skärhamn. Många passar på att ta en fluorsköljning när de passerar och samtidigt ställa frågor om olika tandvårdsprodukter.

Fluorbaren håller öppet 16-20 augusti kl. 12-20 och 21 augusti kl. 12-18.


Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:19