Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Besök fluorbaren på Kulturkalaset

Publicerad: Uppdaterad:

Folktandvården finns på plats på Göteborgs Kulturkalas med sin fluorbar, där besökarna bjuds på fluorshot och får svar på frågor om fluor, tänder och munvård.

Göteborgs Kulturkalas pågår 16-21 augusti och är en av Nordens största kulturfestivaler med fler än 1300 programpunkter för besökare i alla åldrar. Bland annat hålls över 100 konserter under veckan. På plats i Bältesspännarparken, mittemot Stora Teatern, finns Folktandvården med sin fluorbar. I fluorbaren bjuds besökarna på munskölj av medarbetare från Folktandvårdens olika kliniker. De svarar även på frågor om allt som rör tandvård.

- Vi har fullt upp i baren, säger Ewa Jensen, till vardags tandsköterska på Folktandvården Skärhamn. Många passar på att ta en fluorsköljning när de passerar och samtidigt ställa frågor om olika tandvårdsprodukter.

Fluorbaren håller öppet 16-20 augusti kl. 12-20 och 21 augusti kl. 12-18.


Publicerad:
Uppdaterad:
Senast uppdaterad: 2016-10-12 07:52