Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Just nu kan det vara svårt att nå en del av våra kliniker via telefon, kontakta oss gärna via 1177:s e-tjänster. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att förhindra smittspridning, bär munskydd när du besöker oss. Läs mer om vi arbetar för att stärka din trygghet.

Så tecknar du Frisktandvård

Först gör din tandläkare eller tandhygienist en undersökning av din munhälsa. Behöver du en behandling, till exempel en lagning, betalar du den tillsammans med undersökningen till vanligt pris.

När du är färdigbehandlad tas ett personligt tandvårdsprogram fram för dig. Du blir placerad i en avgiftsklass utifrån din tandhälsa och din försäkring kan börja gälla.

Det är enkelt att skaffa Frisktandvård! Så här gör du:

  • Välj klinik nedan. På klinikens webbsida kan du lämna din intresseanmälan om Frisktandvård.
  • Du blir kontaktad för en första undersökning. Efter undersökningen och en eventuell behandling till vanligt pris placeras du i en avgiftsklass utifrån din tandhälsa. Efter det kan ditt frisktandvårdsavtal börja gälla.
Senast uppdaterad: 2021-03-26 10:59